♪ KEPADA YANG ESA KU POHONKAN SEMOGA TEMPATMU DI SISINYA.. ♫

Tuesday, 1 November 2011

CONTEST : Malaysian Most Wanted Blogger


INI TOPIK MELEKAT! SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI!

Rules

Peserta mestilah membuat 1 entry terbaik yang menceritakan tentang contest ini dan blog anda. Kenapa anda rasa anda layak menjadi Malaysian Most Wanted Blogger.

Di dalam entry anda juga perlu diletakkan banner di atas disertai dengan backlink ke entry ini.

Peserta juga diwajibkan untuk FOLLOW blog ini serta LIKE di Facebook Misteri Blog M7.

Peserta juga perlu tinggalkan link entry anda di ruangan comment di sini.

Tarikh tutup penyertaan ialah sehingga 25hb November 2011, pemenang akan diumumkan pada 1hb Disember 2011.

Hadiah

Pemenang tempat pertama akan menerima wang tunai atau topup sebanyak RM30.

Pemenang tempat kedua pula akan menerima wang tunai atau topup sebanyak RM20.

Pemenang tempat ketiga akan menerima wang tunai atau topup sebanyak RM10.

p/s : Hadiah kecik-kecik dulu sebab baru 1st trial. Kalau sambutan memberangsangkan, maybe lepas ni buat lagi. Kot lebih besar. :)

8 comments:

DianaAzis said...

Alamak wak, saya betul2 belum layak la wak..saya support dari jauh je la..

P/s : Duk lelama blog ni layan lagu best :)

Ekram Mahat said...

bagus ne...tap sy mcm x lyk je...xpe x slh kalau try kan?...nnt la cbe try:) mnetau ade rezeki...

fidah adie said...

huhu...rasa nya sy tak layak lah :) btw..thumb up!

Bro M.7. said...

semua pun layak menyertai, xde istilah x layak..pemenang akan dinilai menerusi entry paling kreatif..janganlah berundur sebelum berperang, x gitu..? :)

fiqah said...

sbg tanda sokongan..saya join contest tuan rumah :)

http://nafiqah823.blogspot.com/2011/11/contest-malaysian-most-wanted-blogger.html#more

zana said...

takutnya nk join huuu..layak ke sy ni ???

nama aku SHAR said...

ermmm.. macam mana nak join nie.. keraguan sudah.. :(

fidah adie said...

join hoho..

http://fidahadie.blogspot.com/2011/11/contest-malaysian-most-wanted-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...